Ik heb nog nooit
een vriend zoals jij gehad,
nog nooit
had ik zo een goede band met iemand.
Maar sinds kort doet je lach
me trillen op mijn benen,
en smelt ik helemaal weg
bij een lief woordje uit je mond.
Maar ik ga het verborgen houden...
Dit kan niet...
dit mag gewoon niet,
dit zal alles verpesten!
Ik weet dat je verliefd bent
op die vriendin van mij,
al weet ik niet waarom...
We zien elkaar elke dag,
kunnen uren met elkaar praten,
en hebben geen geheimen voor elkaar.
Misschien zijn we wel té goede vrienden.
Nee, ik zet onze vriendschap
niet op het spel,
ik wil je van mijn leven niet kwijt...
nee, nooit...