opgeven
overlaten
steek die dijken maar door
mijn liefde gaat teloor
of dat lijkt zo
door de regels
de fuckin regels
geen onmenselijkheid
is ons meer vreemd
in dit polderland
teveel duitsers hier
ik voed het heelal
met een zwart gat
wens de verkrachters
nog een fijne nacht
voordat onze eigen
tsunami komt
nederland was mooi
dat wel
geel zand en wolkenspel