Als je de dood kon vragen om je te halen,ware eenvoudig.
Kon ik in de hemelen gaan wonen.
Die zouden me verwelkomen met liefde.
Ben daar graag gezien.
Mischien zouden ze me belonen om mijn goeie daden.
Maar heb vast nog niet mijn tijd uit gedaan.
Heb nog teveel te beleven.
Hopelijk eens andere goeie dingen.
Moets ik met de dood kunnen praten.
Neem me mee over de zee en over het land hand in hand met jou.
Tot in het land van koningen en koninginen.
Maar zit daar vast ook maar alleen,in een of ander kasteel.
weet als geen een de dood laat me nog voor jaren met rust.
Mijn tijd is me nog niet gegunt.
Dus zal ik maar mijn tijd uitdoen.
Tenslotte duurt het leven maar even,het is zo voorbij.
Zien wat komt en hoe.