Ik smacht naar je
maar wil je niet kennen.
Ik verlang naar je
maar haat je ook.
Ik smeek om je
maar niemand geeft me.
Ik word rustig van je
was ik maar wild.
Ik wil zonder jou
maar verlang teveel.
Ik wil je niet kennen
toch blijf ik smeken.
Wat ben jij een verleider
Had ik je maar nooit aangeraakt.