papa
pap ik heb een meisje gezien
ze leeft op de zevende etage
ze heeft me onze huiskamer laten zien
en papa ze spreekt mijn taal
weet je je zou haar moeten zien
als ze danst door de straten
hoe haar muts wiebelt op haar haar
als ze blij is en lacht
papa ik heb een meisje gezien
ze lijkt wat op alizeé
weet je wel van dat meisje
dat niet mag dansen van haar maman
en dan een jurkje koopt van nylon
haar kleine zusje meeneemt naar het
danscafe,weet je wel, die boze moeder
en maintenant je suis un petit fatiqué
ja dat ben ik ook nu wel
want papa het is zo vreemd
ze moest steeds met de politie mee
en ik moest bij vreemde mannen slapen
en mocht niet met haar mee.
* dat klinkt goed, jongen, volhouden hoor,
ik kijk wel mee *
~~