Dirigent
Je zwaait met je stokje
Het ritme van het leven
Soms gaat het vlug en gehaast
Soms gaat het rustig en heel bedaart
De mensen, het orkest
Iedereen volgt gestaag
Want jij geeft het ritme aan
Je geeft de maat aan
En iedereen loopt in pas
Oke een uitzondering hier en daar
Maar dat vormt geen gevaar
Soms een ritme
Niet te volgen
Dan is het even gaos
En kijkt ieder naar boven
Het vertrouwen is groot
Niet ieder ziet je
En niet ieder gelooft je
Maar men volgt vanzelf
Het ritme van de dirigent
*