04/05/01
BROOS
Je bent o zo mooi mijn roos,
Als een bloem o zo broos.
Wachtend tot ze open bloeit,
Wonder mooi en me boeit.
Kijkend stil genieten naar jou,
Dromend wat het zijn zou.
Broos is ook je mooie huid,
Maar zeg ik je heel luid.
Je blijft in mijn hart gegrift
Ook nooit wordt uit gewist,