We zijn samen verbonden,
Ik hoef niet meer te bedenken,
Hoe het is om er alleen voor te staan,
Ik heb jou gevonden,
En laat je nooit gaan…
Sleuren elkaar door alles heen,
Door verdriet helse onrecht,
Wij blijven samen langer dan vooreen,
De jaren zijn verstreken,
Maar nu heb ik waar ik op heb gewacht,
Ik heb jou gevonden,
En laat je nooit los,
Dagen weken gingen voorbij,
Maar nooit gevonden wat ik wilde,
Nu is die nare tijd eindelijk verstreken,
En heb ik waar ik op heb gewacht,