Ze zeggen vaak hoop doet leven
ook al is het meestal maar voor even
je koesteren aan goede herinneringen en momenten
ook al zijn het nog zulke kleine fragmenten
blijven vechten tot je echt niet meer kunt
en je jezelf dit leven niet meer gunt
probeer niet voor je problemen weg te gaan
maar te vechten en op beide benen blijven staan
en ook al zal het soms heel zwaar zijn
eens komt de tijd en dan is je leven weer fijn
probeer er toch wat van te maken
voor je eigen best wil, je toekomst niet af te kraken
je zult er hard voor moeten vechten!!
veel verdriet en eenzaamheid
maar eens komt die tijd
dat jij vrij kunt zijn, je doel heb bereikt!!!
dan heb je niet voor niets gestreden
en vaak ook heel veel geleden
hoe alsjeblieft die moed
en bedenk dan ook een komt het goed!!