Mocht ik ooit verdwalen in een vreemde wereld,
ben jij diegene zijn die me vinden zal...
mocht ik ooit verdrietig zijn,
ben jij diegene zijn die me troosten zal...
mocht ik pijn hebben,
ben jij diegene zijn die het ontnemen zal..
mocht ik ooit weer kunnen houden van,
ben jij diegene van wie ik houden zal..