31/07/2001
Sorry
Had het toch zogauw ,
Dat ik zoveel van je hou.
Voelde het aankomen ,
Nu is het maar dromen.
Sorry kan er ook niet aandoen,
Vraag je steeds geef me ‘n zoen.
Weet wel het zou niet mogen,
Toch hopen op wat zou komen.
Heb niet te kiezen ,
Bang je te verliezen.
Moet het je niet zeggen,
Je weet,wil voor je sterven.
Iemand zoals jij,heb ik naar getracht,
Draag je steeds mee in mijn hart.