Warm water,
Dindag is het dan zover
gisteren werd het verteld
door het raam van de wereld
de weerman heeft het echt voorspeld
het gaat warm water regenen
de geboorte van een nieuw seizoen
warm water zorgt voor een explosie
een explosie van nieuw groen
waar nu de bomen nog staan getooid
met kale takken en dorre blaren
staat straks groot fris groen
alsof ze nooit anders waren
het leven gaat veranderen
de wereld gaat meer kleuren
met weergaloze bloemenpracht
en wonderbare geuren
het komt als een verlossing
van een dode wintertijd
blaast vernieuwing in mijn ziel
het leven wordt tentoon gespreid