25/06/2001
Dag van weemoed
Een dag om vlug te vergeten
Maar weet mag niet begeven
Verlang dan om niet meer te zijn
Want alleen zijn doet zo’n pijn
Hou mij vast zo heb ik moed
Het komt op zoals eb en vloed
Vreugde en pijn ligt zo dicht bijeen
Maar zoals jij bent ,zo is er geen
Het geeft me meer dan om ‘t even
Als een vangnet zo vast geweven
Je steun , je lach en wat je zegt
Geeft me kracht en houdt me recht