Je staat hoog op een berg
Beneden overzie je een prachtig mooi valei
Een uitgestrekt groene weide siert het landschap
Een warme zonnestraal schijnt in je gezicht
Je voelt de warmte over heel je lichaam heen
Een warm lentebriesje beroert je haren en er overkomt je een gevoel van welbehagen
Je ervaart de schoonheid van de natuur om je heen
En je voelt het over je hele lichaam
Plotseling voel je mijn aanwezigheid achter jou
Je kijkt me aan en ik glimlach naar je
Zonder woorden lopen we naar elkaar toe
Ik neem je bij je armen en trek je naar me toe
Ik streel je mooie haren
Ik kijk diep in je mooie ogen
Ik fluister zoete woorden in je oren
Je glimlacht
Mijn lippen benaderen de jouwe
Mijn borsten raken de jouwe
Mijn hart klopt tegen de jouwe
Ik kus je zacht op je lippen
Ik druk je zacht tegen me aan
Ik ervaar jou en jij ervaart mij
In jou ben ik
In mij ben jij
En om ons heen zijn ons
En niks anders bestaat dan wij
Dit is het gevoel dat wij ervaren
En niks kan het evenaren