Diep verweven in mijn zijn
Ligt ergens een diepe liefde
Die ik koester en bewaar
Als een tedere droom
Eerder wou ik die bannen
Wegjagen uit mijn denken
Telkens komt die onbehoedzaam
Opduiken als een warm gevoel
Die trekt weg bij eb
En komt terug bij vloed
Het diepe gevoel van samen te horen
Komt telkens terug mijn geest vervullen
Jij hebt me gelukkig gemaakt
Ooit hoop ik jou eens
In mijn armen te sluiten.
Al is het maar één keer.