indirecte genen
ok, weer alle onderbroeken verdwenen
steeds hetzelfde verhaal
indirecte vrijages,
kom op zeg, kom eens eerlijk
naar me toe
begrijp het heel goed
zo'n perfecte verzameling genen
doet je bloed stromen
je lichaam weet het allemaal
ik heb ook een bel schat
zelfs een telefoon
en delen doe ik graag
dansers, musisci en dichters
wetenschappers en ook koks
het zit allemaal in deze kloten
natuurlijk wil je dat graag
maar er zomaar vooruit te komen
oorlog is het binnen in jou zelf
tussen diepe instincten en je mind
~~