Regular pads
Het is nog niet zo lang geleden
dat ze volop aanloop had,
de pot vol verse koffie zat
en roomgebak werd aangesneden.
Helaas, vriendinnen nichten neven
-‘t ging zoals het meestal gaat-
die liepen niet meer naar haar straat
of waren hogerop aan ‘t zweven.
De koffiepot -te ruim van tuit-
die heeft ze onlangs weggegeven;
ook de koekschaal ging er uit.
Het ding dat nu op ’t aanrecht staat
getuigt stil van haar eenzaam leven:
een Senseo apparaat.
© Koos 10-3-2005