07/05/2001
Verjaardag, mijn kind Lisa
Jaar later nu drie jaar geworden,
Ben jij nog meer te bewonderen.
Zoals druppels van de bladeren vallen,
Glinsteren van de zonnen stralen.
Beekjes vormen uit bergen en dalen,
Groter worden zonder dralen.
Weet je mijn lief klein kind,
Dat je steeds in mijn hart bevind.
Weet dat ik er altijd voor je zal zij,
Mijn lieve kleine harlekijn.
Je papaake