wow,wat een wereld
alleen oorlog,verdriet angst
waarom niet een wereld
alleen vrede,blijheid,omterlangst
waarom moet een wereld als de duivel zijn!
en niet een zee van engels!
de duivel,met roepen,vechten en pijn
waarom geen engel, met een lief gezichtje,net een groeiende stengel...een zonnebloem,met bladgoud als blaadjes en zilver in het hart;van dat mooie bloempje...