Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ZWERFER :::: ALLEEN
Het dagelijks leven de maatschapij
Ik blijf staan voor even
Ik krijg er een trauma bij
Totaal verkloot
MENSEN zitten in de goot
Totaal verlaten
Leeg van binnen
Om te beginnen
Met het onaanvaardbare
Door je eigen land verlaten
Zwervend over de straten
Het onverklaarbare
Jij alleen
Op deze verneukte wereld ( sorry )
Als geluk nou eens scheen
Meedeleven kan ik geven
Misschien wat geld
Om van te leven
Rare dingen over "zwervers" verteld
Zonder dat DIE gene de waarheid weet
Van smal naar breed
Van dik tot dun
Hebben wij vette fun
Niet denken maar schenken
Bij de gedachte aan het ""uitschot""
Denken WIJ aan al die vergeten worden
Reacties op dit gedicht
RapMetal vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
join me
:
Maandag, april 08, 2002 22:29
prachtig! Je maakt heele goeie gedichten.
Over dit gedicht
Auteur:
RapMetal
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
04 augustus 2001
Thema's:
[Verdriet]
[Verdriet]
[Kwaad]