15/04/2001
Blij
Wanneer je daar bent mijn schat,
Waar ik zo naar heb getracht.
Voel me goed en blij ,
Met jou aan mij zij.
Woorden die we elkaar schrijven,
Zullen me steeds bij blijven.
Lees ik, je hoe je werkelijk bent,
In me je al jaren heb gekend.
Blij je stem eens te mogen horen,
Ben zeker dat die me zal bekoren.