08/04/2001
Haar lieve stem
Leidt mij door mijn leven,
om mij heen geweven.
Voel mij van geluk vervuld,
haar klanken hoor krijg ik geduld.
Haar vreugdes lied maakt me blij,
die zachte stem blijft me altijd bij.
Zij schenkt mij liefde, licht en kracht,
mijn hele leven door zoiets niet verwacht
Ze klinkt door vanuit mijn dromen,
en laat het door mij heen komen.
Ik stel me open hoor ik haar lichte muziek,
Geen woord op aard beschrijft haar klank ze is uniek.
Hoor haar in de bloemen,de natuur en de zee,
Deze stem komt uit je hart
is ook een deel van jouw,
leer te luisteren naar haar klank,
en voel je weer blij.
Je ziele-stem, je innerlijke zelf,
blijf haar altijd trouw.