twee bruine ogen
en jouw mond
welk mens
weet een betere wens?
want moet je weten
ikben door jou bezeten
'k heb me aan jou vastgebeten
je veroorzaakte een keten
van gevoelens in mij
verward, verbliefd, blij
loop ik met jou, zij aan zij
-je dij zacht tikkend tegen mijn dij-
de wereld tegemoet.