woorden zullen je vertellen
hoeveel ik om je geef,
woorden zullen je vertellen,
waarvoor ik leef,
woorden zullen je vertellen,
wat m'n doel ik waarnaar ik streef,
maar er zijn dagen dat ik
geen woorden vind,niet weet
wat ik jouw te vertellen heb
omdat je al alles weet,
maar dan fluister jij in m'n
oor dat je het zo graag hoort,
en zo gaan m'n woorden voort,
dag na dag,fluister ik je toe,
hoeveel ik van je hou,hoeveel ik om je geef,
dat jij het doel bent waarnaar ik streef!!!
love you m'n schattebout!!!!