Mijn hart voelt leeg,
jouw liefde loopt weg.
Wou je roepen,
maar mijn hart zweeg.
Jij had niks in de gaten,
mijn hart deed zoveel pijn.
Alsof er een mes in gestoken werd,
zo moest ik het maar laten.
Nog een keer riep ik jou,
alweer had ik bijna opgegeven,
maar toen zag je dat ik het niet meer kon,
je kwam naar me toe en zei: "Ik hou van jou!"
*Telkens als k het even niet meer trek, ben jij er om me er door heen te trekken, dankje! =)*