Ik heb vanacht een vriend in me dromen gezien.
Misschien was 't een duiveltje of een engeltje van tien.
Ik kwam hem tegen op 't pas van rozen blaadjes.
Met rond om bomen,sterren,pony's en paardjes.
Hij knipoogde lief en verluisterde zacht.
En zei:"vindt je het goed dat ik jou gezelschap houdt vanacht?"
Ik dacht wat leuk en wat fijn..
Maar ik durfde niks te zeggen omdat dit niet de werkelijkheid kon zijn.
Hij pakte mijn hand en liep 't pas met rozen door.
Ik zorgde ervoor dat ik zijn stevige maar zachte hand niet meer verloor.
Aan 't eind van 't rozen pas was 't omringd met licht.
't vriendje zei:"sluit je ogen en hou ze dicht."!
Na een tijdje deed ik mijn ogen weer open..
Hij was weg 't was niet te geloven.
Verdwenen in 't licht zonder een doei te zeggen..
Hij had vast haast hij hoeft niets uit te leggen.
De wekker ging af opnieuw een nieuwe dag beginnen.
Me me andere vrienden en vriendinnen.