Liefdesverdriet
Als ik aan de slechte momenten denk,
dan kan ik de trieste gevoelens die me overvallen zijn niet verjagen.
Er hangt altijd een donkere wolk boven mijn hoofd.
Mijn hart is als een slapende roos die haar tranen uitdroogt.
Iedere nacht riep ik jouw naam in mijn slaap.
In mijn dromen zie ik jou verdwijnen in de frisse herfst tussen de vallende bladeren.
Jouw belofte is uitgebroed in een nachtmerrie.
Jouw lach en glimlach is verdwenen op jouw donkere schaduw.
Maar jouw afscheid zal altijd in mijn gedachten aanwezig zijn!!