Ik weet dat ik je kwets
En ik haat mezelf hierom
Jij verwacht van me
Dat ik verander.
Mijn vader verlangt van me
Dat ik liever en vriendelijker ben
Mijn moeder verlangt van me dat ik vermager
En de wereld om me heen verlangd van me dat ik blij ben.
Maar hebben jullie er ooit al eens aan gedacht
Dat ik gewoon niet meer weet wat ik met jullie
Verwachtingen moet doen?
Ik ben geen wondermens!
Ik ben een gekwetst meisje.
Ik kan niets meer verdragen nu,
Gewoon,omdak ik vroeger
Al veel te veel heb moeten verdragen!!
En dan maken jullie het me nog moeilijker
Door gewoon veel te veel van me te verwachten!