Een eerste stuk van mijn leven is voorbij.
Ik heb niets anders gedaan da vragen gesteld,
twijfels waren de antwoorden.
Ik werd geboren, ik leef.
Mensen omringen mij.
Sommige bouwen me op,
andere breken me af.
Maar wie van hen heeft gelijk?
Onwetend over wat me nog te wachten staat?!
Kom ik tot het stille besef,
dat alleen de dood,
een zekerheid wordt!!!