we waren zo gelukkig met zijn tweeen
maar het mog niet onze liefde was verboden
ik was instaat om iemand te doden
alleen om bij jou te kunnen zijn
want alleen bij jou voelde ik me fijn
maar ik moest verder zonder jou
ik moest hier staan alleen in de kou
maar vergeet nooit hoeveel ik van jou hou
ondanks dat het verboden is mijn liefde voor jou
zal nooit veranderen
ik hoop met heel me hart dat ze onze liefde ooit een
keer goedkeuren want mijn leven is geen leven zonder jou aan mijn zij