Ik praat en niemand is om me heen
Mijn blik hard als steen
Mijn handen gebaren
Mijn woorden niet te verklaren
In de tram kijkt iedereen raar naar mij
Maar als ik praat voel ik me vrij
Mijn ogen kijken radeloos
Mijn uitdrukking heel boos
Als de tram remt
Klinkt mijn stem beklemd
Als ik spreek, spreek ik vrij
Maar ze zeggen; hij heeft niet alles op een rij
Soms klink ik zacht
Soms klink ik hard
Maar voor anderen is het heel verward
Ik verlies hier alle grip
Ik kan echt niet tegen al dat onbegrip
Ik hou het niet meer vol
Dit stijgt allemaal naar mijn bol
Opeens geef ik een schreeuw
Net als een leeuw
Nou moet ik het echt vertellen
Hebben jullie nou nooit iemand hands free zien bellen!!??