morgen 6 augustus
is een dag voor vele bijzonder,
ik vier het klein,
met familie vrienden en bekenden,
morgen is mijn verjaardag
ik wil nu alvast iedereen bedanken
die mij al die 14 jaar hebben
gesteunt:
mijn ouders, mijn vrienden op school
maar in het bijzonder
Ayse mijn beste vriendin!
bedankt allemaal!
kus kimberley