Zij ontkende het, maar het is toch waar
Jij en Jorn, jullie houden van elkaar
Ik zie het aan je ogen als je hem ziet
Daarbij vallen al die andere jongens in het niet
Toch kon je hem niet vergeten maar dat wou je niet weten
Dus ging je met andere jongens zodat je niet meer aan hem zou denken
Maar het liefst wou je aan hem aandacht schenken
Ooit zullen jullie bij elkaar zijn
Dan weet je dat ik gelijk had
Want ik wist dat je hem maar niet vergat....