Herhalende herhaling,
Doorgaand en zeker clichèmatig
Het zelfde maar toch anders
Zo veel woorden,
maar zinnen vormen lijkt moeilijk.
Zonder enige regelmaat vallen ze op papier.
Trachtend iets nieuws te bedenken,
maar mijn hoofd wil niet meer...
Korte zinnen, lange zinnen,
in feite maakt het niets uit...
Ze zeggen allemaal het zelfde.
Herhalende herhaling,
Doorgaand en zeker clichèmatig.
Inspiratieloze inspiratie,
Doelloos leven...
Zo veel woorden,
maar in feite betekent het niets.
Ananas, afstandsbediening, plakband
Totaal nutteloos.
Woorden,
nodig functioneren in onze beperkte wereld..
Uitting van gevoel,
maar wat nu als er niets te uitten is?
Alles wat gezegd had moeten worden is gezegd.
Herhalende herhaling,
Doorgaand en zeker clichèmatig.