Laat je schoonheid zien
verberg het niet
dit zou te jammer zijn
Je trachte wel reeds verschillende keren
uit je stevig harnas te vluchten
maar er was echter een te grote weerstand
daarom dit briefje aan jou, misschien
is het een steun, een uitstekend riet
om je omhoog te trekken uit je innerlijke pijn
om je aan te sporen te blijven proberen
en om eens goed je hart te luchten
wie ben ik ? ik ben iemand die naar je echte persoonlijkheid verlangt