je wilde niet meer met me verdergaan.
em liet me zomaar hier alleen staan.
een echte reden heb je nooit gegeven.
maar de vraag in mijn hoofd altijd gebleven.
ik wil weten waarom je ging.
lag het soms aan je vriendenkring.
ik weet het niet en wil het misschien ook niet weten.
maar jou kan ik nu nog steeds niet vergeten.
ik wil weer bij je zijn.
zonder jou doet het leven zo'n pijn.
kunnen we het niet nog één keer proberen.
ik zal mijn best er voor doen ik zal het zweren.
je belt en smst nog wel.
daardoor is het nu een ware hel.
daardoor kan ik je niet laten gaan.
ik wil weer aan jou zijde staan.
je bent lief, aardig en spontaan.
en daar denk ik nu steeds aan.
ik wil je terug al is het maar voor even.
ik zal er hard voor gaan streven.
Dennis ik hou nog zoveel van je ik wil je terug,
ik denk veel aan je.
liefs ramona :'(