Niet van gisteren
*weekgedicht*
Je kunt je woorden spugen
me vernederen voor iedereen
je kunt me belachelijk maken
en onnozele leugens verspreiden
Je kunt me als een sloof behandelen
me uitmaken voor vieze hond
je kunt je leugens over me spreken
als jou dat gelukkig maken zal
Maar denk verder
en weet
dat ik niet van gisteren
en zeker niet achterlijk ben
en altijd boven jou zal staan
omdat jij steeds blijft dalen
in waardering
Ik ben niet van gisteren
17 – 03 – 2005
~Miriam~