onaanwezig aanwezig
ik zit verlaten in een hoekje
niemand die me ziet of hoort
ik ben onzichtbaar voor je ogen
ik ben er wel , maar je weet het niet
ergens misschien wel, maar wil je het wel weten?
dat ik er ben? dat ik besta?
als je heel goed kijkt in alle kleine hoekjes,
dan zal je me ooit wel vinden
ik ben er wel maar je ziet me niet