DIT GEDICHT IS VOOR MIJN OMA DIE MIJN HELE LEVEN MIJN.
MOEDER WAS OMDAT MIJN OMA EIGENLIJK ALTIJD MIJN MOEDER WAS.
lieve oma.
vandaag zal ik heel veel aan u denken.
en u in ere deze dag gedenken.
want de 7 ende augustus zou u jarig zijn.
maar helaas kunnen we daar niet meer bij aanwezig zijn.
want u lieve oma bent boven bij de heer.
dat doet juist op zon dag dubbel zeer.
maar door dit gedicht te hebben gedaan.
wil ik u laten weten lieve oma.
dat we u nog steeds niet kunnen vergeten.
u stond toen ik nog een baby was al voor mijn klaar.
want toen was ik al in mijn leven.
ja waarom omdat mijn echte moeder mijn weg had gegeven.
ben blij dat ik haar nooit heb gekend,
en dat ik door u en opa altijd bent verwend.
en daarom dit gedicht voor jou,
lieve oma vandaag brand er een kaars de hele dag voor jou.
om u te eren en te herdenken.
wat u voor mijn heeft gedaan.
lieve oma was u nog maar bij mijn.
want de pijn wil nog steeds niet overgaan.
maar iedereen mach het weten.
dat ik mijn allerliefste oma nooit zal vergeten.
en voor u boven bij de heer.
eens zien we elkaar daar boven weer.
dit is geschreven en gedaan.
door u kleinkind.
[alias dochter]
els verheyen is mijn naam.
ik zal altijd aan u denken.
en zo lang ik leef.
u herdenken.
lieve oma u was een schat van een vrouw.
ik wil zeggen dat ik heel veel van u hou.