Weekend
Twee dagen
Wig wordt gedreven
Tussen
De tijd
Die we beleven
Zonder jou
Oeverloos
Mijmeren
Op een druppel
Geluk
Tolledraaiend
Tegen de grond
Vallend,
Stuk
Verlangend
Altijd vangend
Wat de hoop droomde
Te zijn
Liefde, eens mijn
Twee dagen
Zoekende gedachten
vragen
Zal je op me wachten?