Heel onverwacht tot stand gekomen.
Door reacties en mails klaar te stomen.
Ja een week was al meer dan genoeg.
We hadden een afspraak voor de boeg.
Jij zag in mijn gedichten wat ik nodig had.
Jij luisterde naar de problemen waarmee ik zat.
Nu al 8 uren geleden kwam ik bij je aan.
Ging even verlegen aan je deurtje staan.
Je deed al snel open en ik stond daar maar.
Maar jij kwam met het langverwachte gebaar.
Een knuffel die ik niet zal vergeten.
Een knuffel, zolang verborgen gezeten.
Van jou heb ik hem uiteindelijk gekregen.
Daarvoor reed ik door wind en regen.
Samen met je even in Gent geweest.
Zonder verlegenheid waarvoor ik had gevreesd.
Ach ja ik was mezelf bij jou.
Wist niet wat ik anders zijn zou.
Eten, drinken en vooral praten.
Sluitingsuur deed ons de kroeg verlaten.
Bij jou aangekomen nog een knuffel van formaat.
Ik hoop dat die nog eens gauw komen gaat.
Bedankt voor die fijne dag.
Bedankt dat ik jou armen even lenen mag.
-------------------------------------------------
Even een klein gedichtje om je te bedanken.
Met deze : Bedankt Juva.