met je mama
op het peron
Luna is je naam
je mama zag er moe uit
liep rond
zei tegen jou
'blijf even bij dat meisje'
ik voelde me rot van binne
je hebt op een kwartier
bijna je hele leven vertelt
en je was pas 4
liedjes gezongen
over koe, kat enz
kvond je lief
je vertelde dat je naar
een hotel moest
je hebt geen huis
4 jaar en zo in de nesten
waarschijnlijk
alleen een mama
waarom is de wereld zo
oneerlijk
je lachte zo
maar ook jij was moe
je zij 'hopelijk
moet mama niet rennen'
want ik ben al zo moe
en dat op je 4 jaar
arme Luna ...