Hart
Langs mijn hart kwam je binnen
Ik heb je erin gelaten
Ben je gaan beminnen
We konden niet eens praten
Het gevoel hield me gevangen
De waarheid wou ik niet zien
Je dacht enkel aan je eigen belangen
Ik denk niet dat ik dit verdien
Nu ben je uit mijn hart weggegaan
Ik kan er echt niet meer tegen
Waarom je me zo kwetste kan ik nog steeds niet verstaan
Had ik mijn liefde voor jou maar verzwegen.