ik probeer je te vergeten
maar ik kan het niet...
m'n gedachten dwalen telkens af
naar jou...
het is alsof je me verstaat
zonder dat ik ook maar 1 woord heb gezegd!
een verbintenis...
zo sterk!
maar ook zo kwetsbaar...
bang om je te verliezen
durf ik je niet te vertellen wat ik echt voor je voel...
uit jou put ik de kracht om verder te gaan
en zonder jou...
zou ik wegkwijnen in het niets...