15/05/2001
Wat kan ik je op zo'n dag allemaal zeggen,
Dat je heel lief bent moet ik je niet vertellen.
Maar dat je ook kan zijn zoals ’n panter,
Dan weet je, zit ik met ’n kater.
Dat de maan je vreugde mag geven,
Dan hoef ik niets van je te vrezen.
Laat deze dag een zijn om nooit te vergeten,
En dit boeketje bloemen je liefde mogen delen.
Nemen op deze dag een goede glas wijn,
Mijn gedachten zullen steeds bij jou zijn.