nieuwsgierig dat hij was
verdrongen lusten sneden de pas
als acrobaat beklom hij de muur
wat hij moest betalen, het was te duur
het dakje zo schuin
slechts een glimp van de tuin
bezig het onbekende na te jagen
gleed uit brak zijn nek, laatste uur geslagen
Jan peter,
eventjes kon jij genieten
arme jongen
je waagde je leven
voor een paar tieten