19/05/01
PIJN
Sluipend in je als een diefje,
Een onbeantwoorde liefje.
Daar is dan die vreselijke pijn,
Werkend als een dodelijke venijn.
Dragend als zware lasten,
In het duister zoeken en tasten.
Naar hoop en verlichting,
Naar troost en verzuchting.
Hoop op de liefde die toch komen zou,
Ondraaglijke pijn laat het zijn gauw.
Onze liefde mogen samen vloeien,
Die nimmer zal uitbloeien.