Het is nu vandaag 7 aug. precies vijf jaar geleden
dat mijn lieve moeder is overleden.
Het doet mij nog steeds pijn
kon je nog maar bij mij zijn.
De mensen zeggen, ach dat slijt wel weer
maar het doet steeds meer verdriet en zeer.
De jaren slijten van verdriet voorbij
maar ze komt helaas niet meer terug bij mij.
Waar ze zal wezen
ik moet er mee leren leven.
Afscheid nemen kon ik niet meer.
Maar ik weet zeker
ze is bij de Heer.
Mamma dit is ter ere van jouw
omdat ik mijn hele leven,
zal blijven houden van jouw.
Je bent en blijft mijn moeder
Mamma ik mis je steeds meer en meer.
Mamma dit is ter ere van jouw.
Afz. je Dochter Rineke.