Ik ben onzeker,
van binnen bang
al zoveel maanden alleen
het enige wat ik wil
is 2 warme handen
om me heen
iemand die me steun geeft
die me kent
en net zoals mij leeft
met wie ik kan praten
met wie ik kan lachen
waarom heeft geen enkele jongen dat in de gaten?
als is het maar een goede vriend
iemand waar ik op kan vetrouwen
dat heb ik toch wel verdient?