Daar zit ze dan,
In haar eigen wereld.
Verdiept in haar dromen,
Gehypnotischeerd door haar fantasieen.
Iedereen die haar ziet lacht haar uit,
Maar haar gedachten zijn niet hier.
Haar gedacht zijn in haar eigen wereld.
Met een glimlach op haar gezicht,
Want het is haar wereld.
Waar iedereen gelukkig is.
Haar wereld zonder zorgen.
Maar het leven in deze wereld gaat door.
Ze eet niet, ze drinkt niet, ze leeft niet,
In deze wereld.
Dan word het zwart in haar wereld,
De tranen lopen over haar wangen.
Ze is verdwenen uit haar wereld,
En ook uit het onze.